Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318 – 615 997

Adres

Orthodontistenpraktijk Ede
Veldhuizerweg 1
6712 DD Ede

 Contact: 0318 – 615 997

Maak een afspraak

Whatsapp:
06-38500603

Ben je te laat, of is er iets anders aan de hand.
Whatsapp ons even!


Bij spoedgevallen:

Voor spoedgevallen zijn wij tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar op 0318 - 615997Van 12:15 uur tot 13:00 uur lunchen wij en kunt u de voicemail inspreken.

Wij zijn buiten openingstijden uitsluitend voor spoedgevallen bereikbaar via de tandartsenpost:
telefoon: 0318-611888. Voor een bezoek aan de tandartsenpost wordt een vergoeding gevraagd.


Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 19.30
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00

Telefonisch contact

Van 12:15 uur tot 13:00 uur lunchen wij en kunt u de voicemail inspreken.
Op vrijdagmorgen zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. U kunt een boodschap inspreken dan bellen wij u terug. Vrijdagmiddag zijn wij telefonisch niet bereikbaar.


Openbaar vervoer

Onze praktijk ligt aan de rand van het centrum van Ede en er zijn mogelijkheden om uw auto vrij te parkeren.

De lijnbussen 5 richting Kernhem en 4 richting Veldhuizen gaan vanaf het station Ede-Wageningen tot dicht bij onze praktijk, halte Proosdijerveldweg. Het station Ede-Centrum is ongeveer 15 minuten lopen tot aan de praktijk.

Ben je te laat, of is er iets anders aan de hand. Whatsapp ons even!

Orthodontistenpraktijk Ede

Informatie voor patiënten van Orthodontistenpraktijk Ede

De meeste COVID-19/ Corona maatregelen zijn niet meer van kracht;

 • Wij respecteren de 1,5 meter afstand binnen onze praktijk.
 • U hoeft bij binnenkomst in onze praktijk geen mondkapje meer te dragen en ook is handenwassen en desinfecteren niet meer verplicht.
 • Voelt u zich prettiger met mondmasker op en wilt u alsnog uw handen desinfecteren? Dat respecteren wij. Onze desinfecterende handgel staat voor u klaar.
 • Voor onze medewerkers blijft de mondmaskerplicht gelden.

Kom NIET naar uw afspraak indien u corona-symptomen hebt zoals:
verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38 ⁰C)

Vergeet u niet uw afspraak 24 uur van tevoren te annuleren?

 Wij vragen u verder:

 • uw tanden thuis te poetsen;
 • vlak voor de afspraaktijd binnen te komen;
 • 1,5 meter afstand te bewaren;
 • de maatregel van 1,5 meter afstand bewaren ook in de wachtruimte te respecteren. Indien deze maatregel hier in gedrang komt, verzoeken wij u om buiten te wachten;
 • na binnenkomst uw handen te desinfecteren met handalcohol;
 • daarna zaken zoals mobiele telefoons, deuren, uw gezicht, etc. niet meer aan te raken;
 • u vervolgens aan te melden bij de balie;
 • kom alleen naar uw afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen in de praktijk.

Mededelingen:

1) We verzoeken u bij een PIJN klacht vooraf te bellen om een afspraak in te plannen zodat wij de groepering van de patiënten kunnen voorkomen.

Uiteraard nemen wij bij een spoed-afspraak alle maximaal mogelijke maatregelen om de kans op besmetting te beperken. Er gelden ook regels voor de patiënt die de praktijk betreedt. Deze maatregelen zijn allen bedoeld ter bescherming van patiënt én van onze medewerkers!

2) In deze bijzondere tijden vragen wij u extra aandacht te besteden aan een goede mondhygiëne, het goed schoonhouden van de tanden én apparatuur. Zoals u weet is dit van cruciaal belang en in bijzonder bij patiënten onder orthodontische behandeling. Schoon houden van de tanden met de beugel vergt veel meer tijd en aandacht. Neemt u a.u.b. voldoende tijd om tanden te poetsen en ook hierna nauw te controleren dat ook alle slotjes, achterste kiezen en onder-snijtanden tot aan het tandvlees schoon zijn.


 

Orthodontiepraktijk Gordjestani heet nu Orthodontistenpraktijk Ede


Na 25 jaar met veel plezier als Orthodontist in Ede te hebben gewerkt, heeft Dr. Gordjestani een grote groep patiënten hulp kunnen bieden. Vanaf 1 januari j.l. is de praktijk overgedragen Dr. Kelderman, die met veel plezier de praktijk zal voortzetten.

Dr. Hans Kelderman heeft de orthodontie studie afgerond in prestigieuze universiteit van Harvard USA, en is reeds 20 jaar werkzaam als orthodontist in Nederland.
Dr. Kelderman en Dr. Gordjestani deelden reeds 15 jaar de succesvolle orthodontiepraktijk in Wageningen. De gelijkenissen van hun werkzaamheden en patiënten benadering vormde een logische basis om de voorzetting van deze praktijk te waarborgen. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat deze samenwerking en overdracht leidt tot een zeer geslaagde en soepele overgang waarbij de patiënten gegarandeerd de meest hoogwaardige orthodontische behandelingen kunnen verwachten en de patiënten die reeds in behandeling zijn zonder onderbreking hun behandeling kunnen voortzetten.

Om het overdragen van de praktijk onopmerkelijk te laten verlopen zal Dr. Gordjestani samen met de heer Kelderman regelmatig aanwezig in de praktijk.


 

Welkom op onze website

Een verzorgd en goed gebit geeft een mooie uitstraling en zelfvertrouwen. Daarnaast is het belangrijk om het goed te kunnen reinigen en minder slijtage in de toekomst te krijgen van tanden en kiezen, maar ook van het kaakgewricht. Wanneer u van uw tandarts een verwijzing heeft gekregen voor de orthodontist of u heeft zelf vragen over de stand van uw tanden, dan kunt u een afspraak maken met onze praktijk. Dit kan voor uzelf zijn of voor uw zoon of dochter.

U kunt telefonisch een afspraak maken (0318 – 615 997) of via het aanmeldingsformulier contact met ons opnemen.

Mocht u zeer dringende klachten hebben aan de orthodontische apparatuur buiten onze openingsuren, dan kunt u contact opnemen met de tandartsenpost, telefoonnummer 0318 611888. Voor een bezoek aan de tandartsenpost wordt een vergoeding gevraagd. 


 Alles op een rijtje...

 Lees meer...

Meestal is het de tandarts die het eerste ziet dat je tanden niet goed staan. Het kan ook zijn dat jezelf niet tevreden bent over de stand van je tanden. Je kunt dan een afspraak maken bij onze praktijk met de orthodontist..

 Lees meer...

Aan de hand van de röntgenfoto’s, foto’s en de 3D scans leggen we uit wat de mogelijkheden zijn. Ook bespreken we wat er gebeurt met de stand van de tanden als je niet behandeld gaat/wilt worden.

 Lees meer...

De orthodontist maakt gebruik gemaakt van 2 soorten behandelingen. Afhankelijk van de te volgen behandelmethode wordt er gebruik gemaakt van vaste beugels of uitneembare beugels.

 Lees meer...

Mocht u tijdens de avonduren, in het weekend of tijdens de vakanties problemen aan de orthodontische apparatuur hebben, kijk dan naar onderstaande mogelijke oplossingen..

We vinden het fijn als iedereen (ook de patiënt) in de praktijk een mondmasker draagt. Let op: spoed alléén op afspraak! Lees a.u.b. hieronder onze nadere mededelingen voor patiënten omtrent de Corona-maatregelen die van toepassing zijn in de praktijk.

Wat is een orthodontist?

Een orthodontist studeert 9 à 10 jaar om ingeschreven te worden in het specialistenregister. Na een studie tandheelkunde aan de universiteit van 5 à 6 jaar volgt er nog een specialisatie van 4 jaar fulltime in de Dento-maxillaire Orthopedie, Orthodontie. De orthodontist werkt, nadat hij/zij is ingeschreven in het specialistenregister, niet meer als tandarts maar houdt zich nog uitsluitend bezig met orthodontie.

Orthodontie is een term in de tandheelkunde. De term orthodontie komt van de Oudgriekse woorden ORTHOS (recht) en ODONTOS (tand)

De orthodontist doet meer dan tanden recht zetten. Hij/Zij houdt zich ook bezig met het beïnvloeden van de groei van de kaken zodat er een harmonieus gezicht/gelaat ontstaat. Het genetisch pakket dat iemand heeft, kan natuurlijk niet beïnvloed worden. De grootte van de kaken, tanden en kiezen ligt hierin vast, evenals aangeboren afwijkingen, zoals schisis (hazenlip). Verder kunnen gewoonten, zoals duimzuigen en tongpersen, de stand van de tanden beïnvloeden. Ook het voortijdig verliezen van melktanden of blijvende elementen kunnen de stand van de tanden beïnvloeden.