Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318 – 615 997

Adres

Orthodontistenpraktijk Ede
Veldhuizerweg 1
6712 DD Ede

 Contact: 0318 – 615 997

Maak een afspraak

Whatsapp:
06-38500603

Ben je te laat, of is er iets anders aan de hand.
Whatsapp ons even!


Bij spoedgevallen:

Voor spoedgevallen zijn wij tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar op 0318 - 615997Van 12:15 uur tot 13:00 uur lunchen wij en kunt u de voicemail inspreken.

Wij zijn buiten openingstijden uitsluitend voor spoedgevallen bereikbaar via de tandartsenpost:
telefoon: 0318-611888. Voor een bezoek aan de tandartsenpost wordt een vergoeding gevraagd.


Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 19.30
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00

Telefonisch contact

Van 12:15 uur tot 13:00 uur lunchen wij en kunt u de voicemail inspreken.
Op vrijdagmorgen zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. U kunt een boodschap inspreken dan bellen wij u terug. Vrijdagmiddag zijn wij telefonisch niet bereikbaar.


Openbaar vervoer

Onze praktijk ligt aan de rand van het centrum van Ede en er zijn mogelijkheden om uw auto vrij te parkeren.

De lijnbussen 5 richting Kernhem en 4 richting Veldhuizen gaan vanaf het station Ede-Wageningen tot dicht bij onze praktijk, halte Proosdijerveldweg. Het station Ede-Centrum is ongeveer 15 minuten lopen tot aan de praktijk.

Ben je te laat, of is er iets anders aan de hand. Whatsapp ons even!

Schisisproject Lombok

Van 26 oktober 2019 tot 4 november 2019 gaan de chirurgen weer naar Lombok voor onderwijs en 4 dagen schisis patiënten te opereren. Kijk ook voor meer informatie ook op de Stichting Sumbingbibir website

In november 2018 is er voor de 14e keer een chirurgisch team vanuit Nederland, bestaande uit MKA chirurgen en anesthesisten, naar Lombok Indonesië geweest om daar patiënten met schisis (lip-kaak-verhemelte spleet) te opereren. Er werden dit keer 21 patiëntjes behandeld. De kinderen werden samen met hun ouders opgehaald uit verafgelegen dorpen en gratis geopereerd.

Het project, in 2006 opgericht door Madjid Gordjestani (orthodontist) en Rik Soehardi (MKA-chirurg) wordt al vanaf het begin gesponsord en georganiseerd door Stichting Sumbing Bibir (wat "mooie glimlach" betekent) in samenwerking met de Rotary van Lombok, Gent en Nijmegen. Elk jaar worden er meer kinderen met schisis in Indonesië geboren dan er worden geopereerd en geholpen. Op Lombok wordt een aantal van deze patiënten, voornamelijk kinderen, gratis geopereerd door de artsen die hiervoor ruim een week van hun vakantie gebruiken. Dit jaar bestond het team uit Drs. F. Bierenbroodspot uit Zwolle en Dr. R. Soehardi uit Nijmegen, beide Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgen en Drs. L Tielens, kinderanesthesioloog. De organisatie was weer uitstekend. Er werden nu ook weer reeds geopereerde patiëntjes gezien. De omstandigheden op de operatieafdeling en verpleegafdeling waren prima. In totaal hebben we sinds het begin in 2006 ruim 500 kinderen geopereerd en hopelijk volgen er nog velen.

Kwaliteit van zorg staat naast veiligheid voor de patiëntjes sinds het begin van het project bovenaan de lijst van doelen die we willen bereiken. Ook de continuïteit van zorg is belangrijk. Daarom gaan we er minimaal 1 maal per jaar heen. Een andere grote stap voorwaarts in dit kader is de samenwerking met een Indonesische collega MKA-chirurg Dr. Timur Wati, die we nu al een aantal jaren bij het project betrokken hebben. Zij krijgt hierdoor opleiding en expertise in de schisischirurgie en vormt een belangrijke schakel voor de toekomst van het project. Dit past goed bij de visie die wij op ontwikkelingszorg hebben, namelijk “Geef de mensen daar een hengel in plaats van een vis”. Door een Indonesische collega te bekwamen in de schisischirurgie kunnen we de zorg voor patiënten met schisis in Indonesië naar een hoger niveau tillen.