Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318 – 615 997

Adres

Orthodontistenpraktijk Ede
Veldhuizerweg 1
6712 DD Ede

 Contact: 0318 – 615 997

Maak een afspraak

Whatsapp:
06-38500603

Ben je te laat, of is er iets anders aan de hand.
Whatsapp ons even!


Bij spoedgevallen:

Voor spoedgevallen zijn wij tijdens de openingstijden telefonisch bereikbaar op 0318 - 615997Van 12:15 uur tot 13:00 uur lunchen wij en kunt u de voicemail inspreken.

Wij zijn buiten openingstijden uitsluitend voor spoedgevallen bereikbaar via de tandartsenpost:
telefoon: 0318-611888. Voor een bezoek aan de tandartsenpost wordt een vergoeding gevraagd.


Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 19.30
Woensdag 08.30 - 17.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00

Telefonisch contact

Van 12:15 uur tot 13:00 uur lunchen wij en kunt u de voicemail inspreken.
Op vrijdagmorgen zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. U kunt een boodschap inspreken dan bellen wij u terug. Vrijdagmiddag zijn wij telefonisch niet bereikbaar.


Openbaar vervoer

Onze praktijk ligt aan de rand van het centrum van Ede en er zijn mogelijkheden om uw auto vrij te parkeren.

De lijnbussen 5 richting Kernhem en 4 richting Veldhuizen gaan vanaf het station Ede-Wageningen tot dicht bij onze praktijk, halte Proosdijerveldweg. Het station Ede-Centrum is ongeveer 15 minuten lopen tot aan de praktijk.

Ben je te laat, of is er iets anders aan de hand. Whatsapp ons even!

Onzichtbare Beugel

Wil je (g)een beugel? Kies voor een onzichtbare beugel.

Je wilt graag rechte tanden? Maar wil je niet dagelijks aan je beugel herinnerd worden in je directe (werk)omgeving, elke keer als je in de spiegel kijkt, of dat jouw beugel het gesprek wordt op elk feestje?

Kies dan voor een onzichtbare beugel.  En zo.... heb je (g)een beugel.
Je kan ermee lachen en praten, zonder (of nauwelijks) dat men de beugel ziet zitten.
Aan de voorzijde behoud je namelijk de gladde zijde van je tanden.

Met name volwassenen hebben soms esthetische bezwaren dat de beugel zichtbaar is. Met een speciale techniek, waardoor de beugel niet meer zichtbaar is, kunnen we de tanden ook verplaatsen. De beugel bevindt zich namelijk aan de achterkant van de tanden en kiezen.

onzichtbare beugel
Onzichtbare beugel

 

Deze onzichtbare beugels noemen we linguale techniek. Het linguale vlak is aan de kant van de tong, dus de tongzijde. De beugel, brackets of slotjes genoemd, worden dan aan de achterkant van de tanden en kiezen geplakt waardoor ze met elkaar verbonden worden door middel van metalen draden. Deze draden worden dan in de brackets vastgezet met speciale elastiekjes waardoor de tanden ook weer gladder aanvoelen. De controles voor de beugel zijn 1x per maand waarbij we de draden verwisselen of andere aanpassingen doen.

Wat kost een onzichtbare beugel?

Voor deze controles wordt iets meer tijd gereserveerd dan voor een reguliere beugel, er zijn meer technische kosten aan verbonden en is daarom duurder. Het schoonhouden van het gebit vergt iets meer aandacht en tijd, er is namelijk geen zicht op de beugel.

recht gebit, zonder opvallende beugel

Onze praktijk heeft meer dan 10 jaar ervaring met deze linguale techniek.
De kosten voor deze techniek variëren per behandeling en totale behandelduur die nodig is om het gewenste resultaat te halen.

Voor meer informatie over de te verwachte kosten en mogelijkheden bel je : 0318 – 615 997, of kom vrijblijvend langs bij onze baliemedewerkers. U kunt ook een afspraak maken voor een eerste consult en dan kunnen wij u uitgebreider voorlichten. Gezien de behandelingen zeer uiteen kunnen lopen, hebben wij geen tarievenlijst op onze website staan.

Maak nu een afspraak voor een eerste consult of BEL: 0318 – 615 997

Kosten worden vaak deels vergoed door de zorgverzekering

Wat de zorgverzekeraar precies vergoed, is afhankelijk van het gekozen zorgpakket en verschilt per verzekeraar. In bijna alle gevallen wordt er door de verzekeraar geen onderscheid gemaakt tussen een zichtbare of onzichtbare beugel.

Voor een uitgebreid overzicht van de vergoedingen van de verzekeringen kunt u kijken op onze zorgverzekeraars vergoedingen pagina. Zoals u daar kunt zien is er een verschil voor jong of ouder dan 18 jaar.

De praktijk

De praktijk heeft een open karakter, waar jong en oud behandeld worden. Indien gewenst is het ook mogelijk om in een meer afgesloten gedeelte van de praktijk te behandelen. Iedereen kan zien dat een beugel niet raar is en dat de behandelingen niet vervelend of pijnlijk zijn. Wij werken volgens een hygiëneprotocol en zijn ISO gecertificeerd. Onze doelstelling is dat u tevreden bent met het resultaat en over de wijze waarop u behandeld bent.

Naast de onzichtbare vaste beugel, biedt Orthodontiepraktijk Gordjestani ook andere soorten beugels

Maak nu een afspraak voor een eerste consult of BEL: 0318 – 615 997